Opleidingen

Muziekvereniging Animato Nistelrode voorziet zelf in een muziekopleiding en heeft als doel het professioneel, en tegen zo laag mogelijke tarieven, opleiden van (aankomende) muzikanten voor het fanfareorkest of de slagwerkgroep. De opleidingen worden in Nistelrode gegeven door professionele leerkrachten.

Er wordt individueel of in groepsverband lesgegeven. De opleiding biedt mogelijkheden voor ieder talent en iedere leeftijd. In de eerste plaats voor de jeugd van ca. 8/9 tot 18 jaar uit Nistelrode. Maar ook voor volwassenen bestaat de mogelijkheid om aan een muzikale carrière te beginnen of deze te vervolmaken.

De muziekvereniging biedt een instrumentale opleiding voor slagwerk en voor blaasinstrumenten.

Waarom kiezen voor muziekles via Animato Nistelrode?

  • Je hoeft niet direct een duur instrument te kopen. De muziekvereniging biedt instrumenten in bruikleen.
  • Muziekles in het centrum van Nistelrode. Onze leslocatie is Cultureel Centrum Nesterlé
  • Dankzij de subsidie van de Gemeente Bernheze en de bijdrage van de Stichting Cultuurevenementen Nistelrode houden we de lesgelden zo laag mogelijk.

Kom voor een gratis proefles:

Altijd al eens op een trompet, bugel, saxofoon, trombone of bariton willen spelen? Kom een blaasinstrument proberen! Of wil jij drummen op een echt drumstel of een snaredrum?! Probeer het tijdens een proefles bij Animato Nistelrode.

Doe mee!

Vanaf groep 5 (8-9 jaar) op de basisschool ben je van harte welkom. Meld je aan via het Aanmeldformulier proefles of via opleidingen@animatonistelrode.nl

Tot gauw!

Scroll Up